TERVEYSKYSELY 2021

AZAWAKH: https://forms.gle/NCboG4t8RjSKe38VA

SLOUGHI: https://forms.gle/fwcjS5vzqd3Do6gV8

Slaza ry:n hallitus on syksyn aikana koonnut terveyskyselyn, jolla yhdistys haluaa kartoittaa Suomessa asuvien / asuneiden azawakhien ja sloughien terveystilannetta. Molempien rotujen kohdalla kasvatustyö ja rekisteröintimäärät ovat nousussa ja yhdistys haluaa alkaa kartoittamaan terveystilannetta. Roduille on tällä kasvuvauhdilla tulevaisuudessa tarpeen tehdä jalostuksen tavoiteohjelma (JTO), ja terveyskysely on luotu ajatellen tätä, jotta saadaan tarpeeksi informaatiota rotujen tilanteesta ja koirien terveydentilan kehityksestä. Yhdistys toivoo vastaukset mahdollisimman monesta yksilöstä, mahdollisimman tarkasti ja rehellisesti. Vastaukset tulevat yhdistykselle nimettöminä / tunnistamattomia, ellei vastaaja jätä tunnistetietoja kyselyn loppuun. Kysely on auki loppuvuoden (31.12.2021 asti). Hallitus tekee yleisen koonnin rotujen tilanteesta, ja tämä käydään läpi vuosikokouksen 2022 yhteydessä.

– Riikka / puheenjohtaja SLAZAry

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s